Sub Menu contents

Vanhat päivitykset


2009
1.12.2009


Foorumilla avattu Gaalan äänestykset! Käy äänestämässä ehdokkaitasi joulukuun aikana.
19.11.2009 Uusia hahmoja. Sivu improa Tahmikselta. Foorumin tiedotukset kannattaa taas tsekkailla!
20.9.2009 Uusia hahmoja läjäpäin sekä uusi linkki. Sivuille korjailuja ja hienosäätöä vähän kaikkialle - huomatkaa SuurSuvun uusi osoite! Improa en jaksanut päivittää, mutta vuoro siellä on Tahmiksella.
9.8.2009 Hurjasti uusia hahmoja, korjailuita hahmolistaan. Uusi linkki. Improon kaksi uutta piirtäjää, joten sinne ei enempää enää mahdu. Improssa vuoro on Flamilla toistaiseksi.
16.6.2009 Djalan yhteispelitys käynnissä foorumilla, miitin ilmot pyörivät ja piirustuskilpailukin on avattu!
Uusia hahmoja, sivu improa Laralta ja vuoro Tucille. Meni muuten kahdensadan hahmon raja rikki!
29.5.2009 ONNEA ANDRIAANA 4 VUOTTA!

Okei, tuo olisi kai kuulunut julistaa vasta ensi kuussa, mutta pari päivää sinne tänne. Sitä paitsi oikeastihan Andriaana täyttää vuosia toukokuussa, joten ihan paikallaanhan tämä on. Juhlan kunniaksi korjailin vähän liity-sivua, koska niin monilla on ollut ongelmia oikean liittymispaikan löytämisessä. Lisäksi lisäsin sinne pienen infon siitä, mitkä lajit voivat ja eivät voi risteytyä keskenään. Uusia hahmoja, uusia osoitteita. Improssa vuoro Laralle (joka ei just nyt jaksa päivittää impron sivuja...) ja sokerina pohjalla nyt! Hahmosivuille lisätty jännääkin jännempi tilasto Andriaanan hahmomääristä!

Foorumilla menossa nyt!
- Juhlakuukeskustelu (Djalan & Ederan yhteispelit, teemapelitys!) - Miittikeskustelu (Heinäkuussa Joensuussa miittaamme!) - Uusi jäsen improon hakusessa

Hyvää kesää Andriaanan pelaajille!
1.5.2009 Uusia hahmoja ja silleen. Improssa skippauksia ja vuoro on Noirilla. Uutta piirtäjää haetaan!
31.3.2009 Uusia hahmoja lisätty. Improa Tahmikselta sivu ja vuoro Fonanzalille.
14.3.2009 Uusia hahmoja lisäilty. Improssa vuoro Tahmikselle. Impron piirtäjät! Käykää katsomassa impron sivuilta infoa poistettavista hahmoista!
Foorumilla menossa YHTEISPELIIN ilmoittautuminen!
25.2.2009 Uusia hahmoja ja korjailuja hahmolistaan. Improa sivu Zerwolffilta, joten vuoro on nyt Grimhildillä. Improon kaivataan edelleen uusia piirtäjiä!
7.2.2009 Nyt on hahmolista + foorumi siivoiltu, ja uusia liittyjiä otetaan jälleen vastaan. Tarkasta, löytyykö hahmosi hahmolistasta ja onko sen osoite oikea! Virheitä sattuu, ja hahmo on voinut vahingossa pudota kelkasta. Ilmoita vieraskirjassa, niin korjaamme asian (ilmoita samalla hahmosi nimi, osoite ja lauma). Liittymisviekussa hyväksyttävänä olleista hahmoista muutaman jätin listaamatta, koska hahmon tiedot eivät vastanneet uusissa säännöissä vaadittuja.
Impro päivittyi sivulla ja vuoro siirtyi Zerwolffille. Improssa kaksi paikkaa vapaana! Lahkolaiset etusijalla! Jos haluat mukaan, ilmoittaudu yksällä Laralle tai impron omaan töpöön.
12.1.2009 Pieniä korjailuja sivuille sinne tänne. Impro päivitetty. Wolfilta sivu, ja vuoro Flamille, jolla on aikaa aina 26.1 saakka. Maru erosi improsta, joten uutta piirtäjää etsitään! Vapaamuotoinen hakemus Laralle foorumilla yksällä, jos kiinnostaa.
1.1.2009 UUDELLEENILMOITTAUTUMINEN 1.-27.1.2009
Uudelleenilmoittautumisen aikaan uusia hahmoja EI hyväksytä!


Andriaana avasi että heilahti. Kaikki sivut uusittu ja tekstit kirjoiteltu uudestaan. Uusi leiska (kuten näkyy) ja Tuckin improsivu esillä. Hahmoviekusta ei uusia hahmoja ole listattu, katsoin sen aika turhaksi hommaksi kun uudelleenilmo kuitenkin pitää huolen asioiden kulusta. Ilmoittautumisesta on lisää juttua foorumilla, tsekatkaa se!

2008
30.11 Uusia hahmoja ja improa sivu. Tuccille vuoro sielläpäin.
17.11 Uusi impro pärähti käyntiin kahdella sivulla, ja siellä vuoro on nyt sitten Laralla. Hahmolistaa päivitetty myös.
15.10 Korjauksia yms muutoksia ja lisäilyjä sivuille vähän sinne sun tänne. HUOMATKAAS foorumilla impro-keskustelu ja joulumiitti!
9.10 Hahmolistaa laiteltu ja uusi linkki lisäilty.
30.9 Lahkotietoja hieman muokattu.
2.9 Hahmolistaa muokattu, porukkaa lisätty, virheitä korjailtu ja niin edelleen. Tämä kaikki vain siksi, että hitodama jaksoi käydä koko listan läpi ja ilmoittaa toimimattomista osoitteista + antaa vielä toimivat tilallekin. Kiitokset siitä! Samalla voidaankin sitten mulkoilla rumasti muutamia, jotka eivät olleet ilmoittaneet hahmosivujensa osoitteenmuutoksista vieraskirjaan. Hyi hyi.

Muistutukseksi:
-Kun ilmoitat hahmosivujesi osoitteenmuutoksesta, ilmoita vieraskirjaan hahmosi lauma, nimi ja uusi osoite. Joka hahmon kohdalla erikseen vieläpä, niin, ettei minun tarvitse tonkia montaa osoitetta jostain hahmosivun pääsivulta. Säästää aikaani huomattavasti.
-Kun liityt, laita liittymisviekkuun hahmosi sivujen osoitteeksi HAHMON sivun osoite, ei hahmosivujen etusivun osoitetta!
10.8 Suuri Viitseliäisyys kävi kylässä ja miittiosio tuunattiin kuntoon. ah joo, ja älypää-linkki on.
21.7 Hahmolista siivottu ja uudet lisätty. Tarkasta, ettei hahmoasi ole vahingossa poistettu siivouksen myötä! Vahinkoja on voinut, ja onkin sattunut, joten on hyvin mahdollista, ettei juuri sinun hahmoasi listalta enää löydy. Ilmoita asiasta vieraskirjaan (kerro hahmosi nimi, osoite ja lauma), niin asia hoidetaan!
20.6 Hyvät juhannukset, kansa! Sen kunniaksi:
-Uusia hahmoja lisätty
-Andriaanan PITKÄ historia. Uskottekos, että oli tuskaista ja vaikeaa kirjoittaa?
-Main-linkki korjattu viimeinkin
-Pari sivua improa Pipsulta, vuoro Laralle
-Uudelleenilmoittautuminen foorumilla
-Miittiin tulijat ilmoittakaa aikataulunne!
-Kuvapohjakeräys foorumilla
-Piirustuskilpailu foorumilla
10.6 Andriaana kolme vuotta! Sen kunniaksi:
-Uudelleenilmoittautuminen foorumilla
-Uusi logo foorumilla
-Uusi moderaattori, Tucci
-Kuvapohjakeräys käynnissä foorumilla
-Myös piirustuskilpailu foorumilla
-Djalan alfaksi Yelenha Verimerkki
-Uusia hahmoja (joista vain YKSI laumaton, olen ylpeä teistä!)
-Juoni ---> Lahko ---> siellä pohjalla nyt pieni lahkosanasto
Ja lisää on luvassa tässä kuussa!
11.5 Jopas oli hirmuisesti uutta hahmoa, että! Lisäsin ne, poistin parit vanhat ja linkinkin lykkäsin. Tsekatkaa foorumin tiedotuksia ja ideoikaa kiitos.
6.4 Terve. Sanonpa vaan, että kaikki jotka laittaa hahmonsa laumoihin ansaitsevat ison muiskun.
Lisäsin paljon hahmoja, lisäsin improa pari sivua Emulta ja vuoro Pipsulle. Lisäsin myös linkin.
23.3 KANSALAISET! Älkää tulko kitisemään viekkuun foorumin toimimattomuudesta, me emme voi sille mitään. Älkääkä myöskään kysykö, milloin se lopettaa vammaamisensa. Se asia ei riipu meistä, vaan Proboardsista, eikä meillä ole hajuakaan milloin se meinasi lopetella! Tarkemmat foorumijeejeet edellisestä päivityksestä. Kiitos.
Ja sitten säätietoihin... Uusia hahmoja on sadellut monen päivän ajan Andriaanan saarelle, ja tänään sateet ylsivät hahmolistallekin. Myös improa paukahti jostain syystä sivun verran Mörliltä ja vuoro siirtyi Emulle. Olkaa iloisia.
17.3 Foorumi on ollut useamman päivän ajan melkoisen takkuinen toimivuutensa kanssa, ja siitä on tullut palautetta vieraskirjaankin saakka. Selvitimme kuitenkin, että Proboards on ilmeisesti päivittämässä foorumistaan uutta versiota esille, ja tämä lienee syy takkuiluun. Ei syytä huoleen siis, tämä on vain väliaikainen haitta ja tulossa on näköjään monia uusiakin ominaisuuksia foorumeille.
15.3 Sopii ihailla uutta ulkoasua! Parsan käsiaaa on tämäkin taas, oikein mainio kapistus minusta. Samalla kirjoitin koko sivuston tekstit uusiksi, karsin joitain asioita ja lisäsin vaikka mitä. Sopii lueskella. Voi olla, että joku osa sivuista ei toimi nyt oikein, ainakaan tuo main-linkki ei toimi, siinä on virhe. Korjaan sen... joskus. Viekutkin on vielä vähän friikit, odottelen uusia koodeja niihin. Mutta maalailkaa tekstiä sitä odotellessa, ehheh. Mutta kuitenkin, jos sivustolla on joku ongelma jossain, niin sanokaas viekussa asiasta, kiitos!
Lisäksi päivitin kasan uusia hahmoja ja muuta mukavaa. Ja Mörlillä on lisää aikaa impronsa kanssa, että siitä älkää huolehtiko.
11.3 Ähäkutti, ei jaksa päivittää muuta kuin että tutkikaas tämä:
AE
17.2 Juhuu juhuu Lara pelasti päivän jälleen. Ginhagin improsivu paikoillaan!
16.2 Uusia hahmoja ja laumansiirroksia suoriteltu. Tarkoitus OLI lisätä improa, mutta filezilla kettuilee aika kivasti eikä sitä kiinnosta päivittää niitä sivuja. Niin että ette saa. No vuoro anyways Mörlille, hope so oot saanut sen sivun?
Foorumilla tiedotus laumattomien hahmojen siirroista laumoihin, lue se!
Foorumilla myös yhteispelityksen suunnittelu menossa, lue sekin!
6.2 Ihan peruspäivittelyä hahmojen listaamismeiningissä jahou. Yksi linkki uusi on, ja sitten kaikki talvimiittijutut viimeinkin sivuilla.
7.1 Päivitystä heti perään. Perusmeiningissä kasa uusia hahmoja listoille, mutta nyt oli jotain ihan hienompaakin päiviteltävänä. Nimittäin impron sivut uudistettiin täysin, ja se lupailemani Mayan sivukin ilmestyi sinne jatkoksi. Tutkailkaas niittä siis.
4.1 Kyllä se kestikin! Pahoittelen aivan järjettömän pitkäksi venynyttä päivitystaukoa, mutta syy oli tosiaan koneessani, joka reissasi ulkomaille korjaukseen ja sain sen eilen kotiin, joten ihan turhaan en viivytellyt, heh.
Niin sitä miitistä ollaan selvitty, lisäsin siitä miittiselostuksen ja omat kuvani sivuille. Gaalakin on ohi ja on aika lähteä mietiskelemään kaikkea mukavaa tälle vuodelle. Mutta katsotaas se itse päivitys.
Lisäsin hurjan kasan uusia hahmoja, siirtelin muutamia Afuelista erotettuja lahkolaisia muihin laumoihin ja poistelin kuolleita. Uuden linkinkin viskasin listaan ja pienoista hienosäätöä siellä täällä tapahtui. Maya piirsi improon, mutta ajattelin, että päivittäisin sen sivuille vasta ensi viikolla kun minulla on ATK-tunti ja saisin siellä tekemieni impron sivujen koodit koneelleni ja silleen. Vuoro joka tapauksessa Kuromizulla nyt.

2007
25.11 Andriaana muutti jälleen, tällä kertaa Laran omalle domainille ja osoiteeksi vaihtui http://agarwaen.org/andriaana Päivittäkää siis linkkinne!
Myös monia pikkujuttuja päiviteltiin. Listaan ne selvyyden vuoksi alas:
-Uusia hahmoja lisäilty (ei 23.11 jälkeen ilmoitettuja vielä)
-Juoni päivitetty
-Lisäilty sivujuonet (Tartaroksen lahkohomma, Puolikuu, Suursuku) ja näiden kotisivujen linkit
-Kartta aukeaa nyt uuteen ikkunaan
-Ulkoasun selostus lisätty
-Peliohje-puolelle uudistusta
-Improssa kolmen skippauksen jälkeen lentää pellolle
--->icp putosi pois
--->Emu tilalle, hahmoksi Survive
Siinäpä tuota matskua kotvaseksi.
9.11 Jopas tässä pienellä välillä päivitellään ja pieni päivityskin! Uusi hahmo ja pari pois. No kuitenkin, on tässä muutakin ilmoiteltavaa. Lara siis on viimeinkin saamassa oman domainin, joka olisi 15pvä tarkoitus tilata (palkkapäivä se), jonka jälkeen ei hajuakaan siitä, miten kauan toimittamiseen menee, mutta kuitenkin. Atspacen jumivammausongelmista ollaan siis vihdoin viimein pääsemässä eroon. Sittenpä vielä piti sanoa, kun ei ole hajuakaan, että milloin seuraavaksi päivitetään, että Kuutamolla on 28.11 synttärit. Ihan vaan tasapuolisuuden vuoksi, hih.
1.11 Hahmolista siistitty uudelleenilmoittautumisen jäljiltä ja uusiakin lisätty jne. Paljon oli olevinaan tehtävää mutta unohdin mitä piti päivittää... No hei jos hoksaatte jotain sellaista niin huomautelkaa.
Hahmolistan siistimisessä on voinut ihan ymmärrettävistä syistä vahingossa kadota ihan joitain hahmoja kokonaan tai virheitä sattua, että kannattaa tsekata, että kaikki omien hahmojen kohdalla on kondiksessa. Vieraskirjaan viestiä vaan jos joku mättää!
Improssa vuoro joku päivä jo Mystical dragonille siirtyilikin. Ederan johtoon merkattiin Roi, Kheiron kun ahkerasti kuolemaa tekee. Ja Misery jo kuolikin. Muistakaas joulumiittitöpömeininki ja niin edelleen. Aajoo, ja AB loppui kun ei sitä kukaan jaksanut piirtää.
7.10 Hurjan iso jättisuperhyperpäivitys ööö... Laran lähestyvien syntymäpäivien kunniaksi (18.10, vink vink ;>). Kuten varmaan huomasittekin jo, niin uusi leiska on saapunut, tättärää! Siitä jälleen kerran kiitokset Parsa Tucille, taitavalle ulkoasumiehellemme. Viekussa sitä voi taas kommentoida heh. Kuvassa tällä kertaa Laran hahmo Misery sellainen, kuin se saarelle alun perin tuli; arvettomana ja sinisilmäisenä lahkolaisena. Misery on vaikuttanut niin suuresti Andriaanan juoneen (jota ei ilman sitä taitaisi edes olla, heh heh), että nyt kun herran viimeiset viikot ovat käsillä tehtiin tällainen kaunis nostalgialeiska. Sitten tuonne saaresta kertovien sepustusten joukkoon on lisätty kauan odotettu KARTTA. Sen on piirtänyt hitodama ja värittänyt Parsa Tucci, suuri kiitos heille! Lisäksi on pari uutta linkkiä ja Eternityn osoite toimimaan. Improa sivun verran Parsalta ja vuoro siellä Yukille, Maya skippautui AB:ssä ja vuoro Ginhagille. Kuten aina, myös uusia hahmoja lisätty.
Muistattehan uudelleenilmoittautumisen!
17.9 Uusia hahmoja ja vuoro improssa Tucille, kun icp:stä ei kuulunut mitään. Sivujuoniin selostusta Susiklaanista!
29.8 Uusia hahmoja lisäilty, vuoro AB:ssä Kuudan skippailtua Mayalle.
31.7 Uusia hahmoja lisäilty.
20.7 Hahmoja lisätty. Mörliltä parit sivut improa ja vuoro Laralle jahuu.
7.7 Paljon hahmoja lisäilty.
19.6 IIIISO päivitys! Uusia hahmoja toki. Vuoro AB:ssä skippailujen jälkeen Sheenalle, improssa taas Ginhagille. Miittisepustus ja kuvat saapuivat sivuillekin.
5.6 Onnea Andriaana 2-vuotta!
Juhlakuukausi pyörähti käyntiin varsin suurella päivityksellä. Andriaanan historiaa ihan roolipelinä olen kirjoitellut, ja se on lisätty sivuille. Yhteispelitystopickia suosittelen pitämään silmällä! UKK-osiota päivitelty, ja hahmolistaan lisätty monia uusia nimiä ja lahkopisteitä. Sivu improa Kuromizulta, ja vuoro Zizukalle. Miittiin kaksi viikkoa.
29.5 Sivu AB:tä Ginhagilta, vuoro siellä Yukille. Uusia hahmoja lisäilty.
19.5 Uusia hahmoja. Kannattaa lueskella foorumilta noi tiedotukset, ensi kuu on juhlakuu niin sinne kaikkea extraa voitaisiin värkkäillä! Lisäksi pelaajien ilmoituksiin on klemmaroitu töpö Helsingin minimiitistä 26.6, että kannattaa tsekkailla.
10.5 Uusia hahmoja, Maya skippas improvuoronsa ja siellä Kuromizulle vuoro siis. Mörl mukaan tiimiin viimein lisätty.
6.5 Uusia hahmoja kovasti, sivu AB:tä Maikilta ja vuoro Ginhagille.
2.5 Uusia hahmoja hurjat määrät, ja Maikin vuoro niin improssa kuin Aabeessäkin.
29.4 Uusia hahmoja vaikka miten, muutamia korjauksia sivuille ihan.
19.4 Uusia veikkosia ja laumattomia siirrelty laumoihin.
14.4 Uudelleenilmoittautuminen päättyi, foorumi ja hahmolista siistitty! Fiore nousi Carmiksen alfaksi nyt, kun Nila on viimeisessä pelissään saarelta lähdössä ja tässä puuhastellessani muutin homman jo valmiiksi. Kannattaa katsoa, että omat hahmot varmasti löytyy kaikki ja heittää vieraskirjaan viestiä jos joku puuttuu! Mie en nimittäin yhtään mene vannomaan ettei virheitä olis tullut siinä poistellessa... Pari uutta hahmoakin. Sitten vuoro improssa Folan tiputtua pois Mystical dragonille, ja Folan tilalle tuli mukaan Mörl. En vielä jaksa tätä päivittää sivuille asti, mutta foorumista lukekaatte.
12.4 Uusia hahmoja, sivu improa Yukilta ja vuoro Folalle. Improon mukaan Ginhag, Yufie kun lopetti.
8.4 Uus hahmo, ja sitten sivu Aabeetä Sheenalta. Vuoro siellä Kuutamolle.
5.4 Hyvää pääsiäistä hei! Sehä tuo tulleepi... Hahmoja lisäilty. Joku kumma laumaton-buumi taas menossa.
26.3 Uusia hahmoja. Mie riehuin jtn ihmettä AB:n kanssa, niin vaihdoin Sheenan kanssa vuoroja. Sivu sitä siis. Sheenan vuoro.
25.3 Uusia hahmoja, pari kuollutta. Shiroilta sivu AB:tä, ja vuoro siellä Laralle toisen kierroksen käyntiinpyörähtämisen myötä.
18.3 Uusia hahmoja, yksi kuollut. Lisätty tuonne Andriaana-osioon ilmastoturinaa. Uudelleenilmoittautuminen sekä miittikeskustelu käynnissä foorumilla!
10.3 Uusia hahmoja, pari poistettu. Yukin AB-sivu toimimaan viimein, ja Parsa Tucilta improa niin että vuoro siellä Yufielle siirtyi
5.3 Huhhuh, että osasi olla vaikeaa atspacen vammailujen takia! Noh, tässä sitä ollaan nyt. Uusi osoite, andriaana.atspace.org on otettu käyttöön! Päivitäthän linkkisi!
Uusia hahmoja lisäilty, sivu AB:tä Yukilta ja vuoro siellä Shiroille. Impron puolella icp skippaili ja vuoro Parsalle. Kutenvarmaan huomasittekin, uusi leiska on kans. Andriaanan kolmas ulkoasu, Parsan värkkäämä, kiitokset hänelle! Kommenttia saa viskoa vieraskirjaan. Pientä muuttelua sinne sun tänne.
24.2 IE ei ole toiminut, niin en ole päässyt edes päivittelemään. No nyt päivitän! Tai no Parsa ystävällisenä ihmisenä lisää koodin, niin että kiitokset hänelle! Yypeet pyörähti käyntiin, ja on pian jo ohi. Lukuisia uusia hahmoja lisätty.
13.2 Uusia hahmoja, sivu improa Laralta eli vuoro icp:lle. AB:n puolella Ginhag skippasi, ja vuoro Yukille.
10.2 Uusia hahmoja, sivu improa Zizukalta ja vuoro Laralle, uusi kierros alkoi. AB:n puolella Maya skippasi, ja siellä vuoro Ginhagille.
7.2 Uusia hahmoja.
31.1 Kuudalta sivun verran AB:tä, ja vuoro siellä Mayalle. Lukuisia hahmoja lisäilty.
28.1 Freebookilla on ongelma, tsori taas. Mutta Kuromizu piirsi improon, ja vuoro Zizukalle.
25.1 Lukuisia hahmoja lisätty, yksi kuolleisiinkin vielä, pari poistettu. Tsekatkaas helmikuun yhteispelitys-topick ilmoituksista!
23.1 Freebokin takia en voi nyt hahmolistaa päivittää, mutta improa kyllä. Mayan sivu valmistui, ja vuoro siirtyi Kuromizulle.
20.1 Pari uutta hahmoa, ja Sheena lisätty AB:n piirtäjiin.
17.1 Pari uutta hahmoa, Mystical dragonilta sivu improa, ja vuoro Mayalle. Uusi impro, Andriaana Brother (eli AB) aloitettu, ja siinä vuoro sitten Kuutamolle.
15.1 Hyvää syntymäpäivää ulkoasuyksikkö Parsa Tucci! Kaksi uutta hahmoa, ja Zizuka mukaan improtiimiin. Myös uudenlaisen sarjakuvan aloittelut käynnissä foorumilla. Tsekkaa!
9.1 Uusia hahmoja läjä.
2.1 VIIMEIN pääsin freebookin temppuilujen takia päivittämään. Mutta nyt on miittikamppeissa video sekä Kuutamon kuvat. Läjä hahmoja ja pari kuollutta.

2006
30.12 Nyt on miitti takana, ja melkein gaalan ratkaisuhetketkin käsillä. Tämä päivä on vielä aikaa äänestää! Freebookin takkuamisen vuoksi en uusia hahmoja voi lisätä saati sitten hyväksyä, mutta päivittelyä miitin tiimoilta löytyy - Laran ottamat kuvat ja kertomus lisätty sivuille.
Myöhemmin iskin varaliittymisviekun, kun toi freebok takkuaa.
21.12 Joululoma otti ja alkoi, ja nyt viimeiset päivät itse aattoonkin enää odoteltavissa. Toisille lisää odotuksen aihetta aiheuttaa Andriaanan miitti, siihenkin on enää muutama päivä! Mutta itse päivitykseen: Monia uusia hahmoja lisäilty on. Kuutamo siivoili hieman foorumia, ja loi leikeille sekä kyselyille oman alueensa, jotteivät ne kansoittaisi normaalia keskustelua.
15.12 Miljoonatsiljoonaa uutta hahmoa, Yuki piirsi improon ja vuoro Folalle.
8.12 Uusi laumaton. Tucci piirteli improon, ja Yufien tauon myötä vuoro taitaa olla nyt sitten Yukilla.
5.11 Uusi djalalainen ja laumaton. Improssa icp skipattiin, ja nyt on Parsan vuoro. En sitä vain jaksanut päivittää.
28.11 Pari uutta befalasilaista. Ja onnee Kuutamo!, sil on synttärit viimein.
26.11 Uusia hahmoja, ja pari kuollutta. Muistakaa Kuutamon syntymäpäivät 28.11! Ja Afuel-yhteispelityksen ilmoittautuminen on käynnissä.
20.11 Uusi djalalainen. Lahkosta löytyy nyt huomattavasti enemmän tietoa, kenties jopa uusia, joitakuita arveluttaneita asioita löytyy. Lahko-tekstin löydät juoni-osiosta!
19.11 Uusia hahmoja lisätty. Ederan pahispuoli sai uuden alfan, Sheenan Dew astui kapuloihin.
18.11 Freebok vammaa, ettei voi uusia hahmoja lisätä. Mutta tuonne "liity"-osioon tuli Mystical Dragonin taiteilema kuvapohja ihan meitä varten! Kiitos Mystis!
14.11 Hahmoja poistettu ja lisätty. Tsekatkaas foorumin tiedotukset! Kuutamolla on sitten synttärit 28.11, muistakaa häntä.
7.11 Uusia hahmoja Befalasiin ja laumattomiin. Yksi kuoli.
2.11 Jälleen kerran paljon uusia hahmoja.
30.10 Monta uutta hahmoa.
26.10 Taasen montamonta uutta hahmoa.
23.10 Mooonta uutta hahmoa, Afueliin ja Befalasiin ja Djalaan ja laumattomiin ainakin.. Ja yksi kuolla kupsahti.
19.10 Pari uutta hahmoa, mutta unhodin, mihin laumoihin. Yksi potkas tyhjää. UKK-osioon lisätty läjä sekalaisia kysymyksiä niin vieraskirjan kuin fooruminkin puolelta.
17.10 Uusia hahmoja, Ederaan, Befalasiin ja laumattomiin. Ihan huomisten Laran synttäreiden kunniaksi se putkautti maailmaan improsivun, ja improon tuli muutenkin uusi piirtelijä, ja vuorokin siirtyi icp:lle.
15.10 Kaksi uutta laumatonta, yksi uusi befalasilainen. Yksi veikkonen kuolleiden sekaan.
13.10 Yksi hahmo Ederaan.
11.10 Yksi laumaton, yksi afuelilainen.
8.10 Yksi uusi ederalainen, toinen befalasiin.
Psst psst Laralla on 18.10 synttärit, saapi onnitella.
5.10 Maya piirsi improon kaksi sivua, ja vuoro siirtyi Laralle. Uutta piirtäjää improon haetaan!
4.10 Muutamia osoitteita muuteltu. Afuelin alfa muuttunut, ja lauman sisällä on nyt tosiaan kaikenmoista kinaa.
3.10 Uusi carmislainen. Kannattaa tsekata tiedotuksista miittitiedotus.
2.10 Uusi carmislainen. Kannattaa foorumin tiedotukset tsekata, Afuelissa sattuu ja tapahtuu.
1.10 Kaksi uutta hahmoa, carmislainen ja laumaton. Muutama lahkolaispiste merkattu myös.
Kiitokset onnistuneesta yhteispelityksestä siihen osallistuneille!
28.9 Uusi laumaton.
26.9 Pientä korjailua siellä täällä. Kurkatkaas yhteispelitys-topick foorumista!
25.9 Yksi uusi laumaton, ja yksi hahmo edesmenneisiin. Mayalle lisäaikaa improssa annettu.
24.9 Kaksi uutta hahmoa, toinen Afueliin ja toinen Carmikseen.
19.9 Yksi uusi afuelilainen, ja yksi kuollut ja kuopattu.
17.9 Yksi uusi hahmo Carmikseen, yksi Ederaan ja yksi laumaton. Yksi myös lisätty kuolleiden listalle. UKK-osioon uusia kysymyksiä, ja improssa vuoro siirtyi Mayalle, kun edellisen sarjakuvasivua ei kuulunut.
11.9 Befalasissa tapahtui varsin merkittävä tapaus, nimittäin alfanvaihto. Entinen johtaja, Hevioso kuoli, ja ennen kuolemaansa tuo nimitti paikalleen Nivyvan. Näin ollen siis myös yksi kuollut listoille. Befalasiin myös kaksi uutta hahmoa.
10.9 Uusi laumaton, ja pieniä muutoksia impropuolelle.
6.9 Kaksi hahmoa kuolleiden listalle, sekä yksi uusi befalasilainen.
Ederan johtajan paikka on edelleen auki, ja yhteispelityksestä puhetta!
5.9 Foorumin käyttäjien lista karsittu, eli nyt saa ne X:t ottaa pois nickinsä perästä! Ederan tavispuolelle etsitään uutta alfaa, lue lisää ilmoitukset-osiosta!
4.9 Hahmolistaa karsittu uudelleenilmoittautumisen myötä reilusti. Mikäli hahmosi puuttuu ja haluat sen vielä mukaan, kipaise ilmoitusviekussa. Kyllä se mukaan pääsee! Uusiakin otetaan toki vastaan innolla. Uusi djalalainen muuten tulla tupsahti. Vielä ei äksiä pois foorumissa, se siivotaan vasta hieman myöhemmin.
3.9 Edesmenneille hahmoille on nyt luotu oma sivunsa, ja se löytyy hahmolistan alalaidasta. Yksi uusi laumaton hahmo tuli, ja improssa (vaikkei se siellä sivuilla näykkään) vuoro siirtyi Tajimen skipattua Aerithfille.
2.9 Kaksi uutta laumatonta hahmoa, ja lahkomerkintä myös. Yksi kuollut hahmo listoille.
29.8 Yksi ederalainen teki comebackin.
22.8 Miksiköhän oon laittanu monesti päivämäärän sejase kuudetta? Kukaa oo ees sanonu mitään! Phöh. Pari uutta hahmoa, Befalas ja laumaton.
17.8 Kaksi uutta laumatonta ja yksi uusi jäsen Djalaan.
16.8 Cutte jättäytyi improsta pois, ja vuoro on nyt Tajimella. Cuten tilalle kaartiin liittyi nyt Maya, toivotelkaas hänet tervetulleeksi! Pisteitä lahkolaisten perään.
14.8 Oikein iso päivitys tuleekin. Ensinnäkkin niin Fola kuin Mystical dragonkin piirsivät improon, sitä siis kaksi sivua ja vuoro siirtyy Cutelle. Pari uutta hahmoa tuli, kaksi siirtyi kuolleiden kirjoihin ja pari poistettiin muuten vain.
11.8 Uusi afuelilainen.
9.8 Uusi hahmo Djalaan ja laumattomiin, muutamien osoitteita muuteltu.
8.8 Parin lahkolaisen perään pisteet.
7.8 Uusi hahmo Afueliin, ja yksi kuolleitten listalle.
4.8 Lara tuli takaisin. Uusi laumaton, parille hepulle uudet osoitteet. UUDELLEENILMOITTAMINEN KÄYNNISSÄ. Lähiaikoina tästä mailiakin lähtee.
3.8. Asparagus siirtyi kuolleiden listaan.
1.8. Uusi Carmis. [[Ja Tucci häärää nyt pari päivää]]
30.7 Uusi hahmo Afueliin. Huomenissa ylläpito painuu leireilemään. Lara palailee 4.8, ja 6.8 kaikki luonnollisesti muistavat onnitella konfirmaation johdosta! Maanantain ja tiistain vieraskirjat ja päivitykset ovat jäissä, sen jälkeen hommaa tulee hoitamaan ulkoasumestarimme Parsa Tucci.
27.7 Pari uutta hahmoa, Djalaan ja Carmikseen.
26.7 Uusi ederalainen, djalalainen ja vielä afuelilainenkin. Yksi hahmo kuoli pois. Myöhemmin uusi hahmo Afueliin, ja yhden osoite muutettiin. Pari lahkolaista merkattu.
25.7 Uusi laumaton.
23.7 Uusi hahmo Befalasiin, toinen laumattomiin. Pari sai uudet osoitteet.
22.7 Black Wish ja Fereqhi muuttivat yhteiseen osoitteeseen, ja pienoinen muokkailu djalalaisten ja ederalaisten tulehtuneista väleistä ilmaantui sivuille.
21.7 Pari uutta laumatonta, yksi Afuel. Myöhemmin Yuki piirteli improon, ja vuoro siirtyi Folalle.
20.7 Uusi hahmo Befalasiin.
18.7 Uusi laumaton, pari uutta ederalaista. Mikä ryysis.
17.7 Tucci piirsi pari sivua improon, ja Yufie skippasi vuoronsa, joten se on nyt Yukin vuoro.
16.7 Uusi hahmo Carmikseen.
14.7 Uusi hahmo Djalaan, parin muun hahmon osoitteet muutettu. Miittipuolelle sinne taide-osioon läjä porukan vihkotaiteiluita.
12.7 Uusi hahmo Ederaan, ja taas lahkolaisten perään pisteitä.
10.7 icp piirteli improon, vuoro siirtyi Tucille.
8.7 Uusi hahmo Ederaan, muutamien lahkolaisten perään ne pisteet. Edelleenkin lahkolaisten pelittäjät foorumissa ilmoittautukaa.
7.7 Uusi hahmo Ederaan ja Befalakseen.
1.7 Roolipelikartan linkki lisätty tonne alasalas.
30.6 - Andriaanan 1-vuotis juhlakuukausi päättyy. Olkaamme iloisia, nyt rakas roolipelimme on jo yksivuotias. Päivitystä ei sen suurempaa, kuin että Lara piirteli (tuntuupa typerältä puhua itsestään kolmannessa persoonassa) improon kaksi sivua lisää, ja vuoro siirtyi sitten icp:lle.
Lahkolaisten omistajat käykää ilmoittamassa hahmonne lahkolaisuudesta ilmoitukset-osiossa asialle varatussa topickissa!
29.6 Uusi laumaton.
27.6 Tänään varsin näkyvä päivitys tuli. Parsa taiteili meille uuden ulkoasun, kommenttia siitä saa vapaasti käydä vieraskirjassa heittelemässä. Leiskan koirahan on Laran turre Timi, ja kuvat ovat näin ollen hänen kamerallaan napsittuja. Kävi myös niin hassusti, että Djalan nurmikenttä siirtyi pienen tappelunpoikasen jälkeen Ederan omistukseen.
25.6 Uusi hahmo Afueliin. Aerifth jätti piirtämättä improssa, ja vuoro siirtyi Laralle. Tuota en kuitenkaan jaksanut päivittää impron sivuille, mutta tiedoksi nyt vain.
21.6 Uusi hahmo Ederaan, ja sitten tuonne miitti-selostukseen kasa Kuutamon ottamia kuvia.
20.6 Uusi laumaton.
14.6 Tajime piirsi improon, vuoro siirtyi Aeriftille. Miitti lähenee loppuaan, ja päiväkirja on luettavissa foorumin blogit-osioista. Uudet hahmot lisään illalla tai huomenna.
Myöhemmin lisäiltiin uusi laumaton hahmo, ja selostus Andriaanan miitistä. Sieltä löytyy kuvia ja kaikkee.
8.6 Uusi hahmo Ederaan.
6.6 Tämä jännä päivämäärä, 06.06.06. Heha, ja tänne tuli kaksi uutta hahmoa. Ensimmäinen Ederaan, toinen ilman laumaa.
5.6 Mystical dragon piirsi improon, ja vuoro siityi Cuten skipattua vuoronsa suoraan Tajimelle.
4.6 Fola piirteli improon, vuoro siirtyi Mystical dragonille.
1.6 Kesäfiiliksissä, ja yksi veikkonen kuolla kupsahti. Ja toinen pamahti tilalle, Afueliin.
28.5 Uusi ederalainen. Kaikki muuten kipittää kattomaan foorumiin miittitiedotteen!
25.5 Yuki piirsi improon, ja vuoro siirtyi Folalle.
23.5 Yksi uusi veikko Afueliin, toinen Befalasiin.
21.5 Yksi uusi laumaton, kaksi uutta djalalaista. Yksi laumaton häipyi poispois. Onnitellaampa Lordia vielä täälläkin euroviisuvoitosta; Onnea!
19.5 Yufie piirteli improon, ja vuoro siirtyi Yukille.
18.5 Uusi laumaton, ja yhden hahmon osoitetta korjailtu. Myöhemmin vielä yksi hahmo Befalasiin ja toinen Carmikseen.
17.5 Uusi hahmo Djalaan, yksi laumaton muutti Ederaan ja sen osoitekkin vaihtui siinä sivussa.
13.5 Uusi laumaton, muutama upouusi UKK-kysymys.
11.5 Uusi hahmo laumattomiin.
10.5 Yksi hahmo kuolla kupsahti, ja Yufie sai pari päivää lisää aikaa sarjakuvasivujensa nettiin saamiseen.
30.4 Uusi hahmo Carmikseen ja toinen Afueliin.
26.4 Uusi carmislainen, kahden hahmon sivujen osoitteet muutettu. Myöhemmin yksi sivu improa tucilta tullut. Vuoro siirtyi Yufielle siis.
23.4 Uusi hahmo Afueliin, toinen laumattomiin. Improon saatiin se kymmeneskin piirtäjä.
17.4 Uusi hahmo Carmikseen.
16.4 Iloista pääsiäistä! Uusi hahmo Ederaan tupsahti. Ja edelleen on se piirtäjän paikka vapaana.
15.4 Uusi hahmo Carmikseen, lisäksi vielä icp:n sarjakuvasivut valmistuivat, ja ne ovat nyt lueskeltavissa tuolta impro-puolelta. Tucille vuoro siis. Edelleen piirtäjän paikka vapaana olisi!
13.4 Yksi uusi hahmo Befalasiin, samalla kun yksi laumasta poistui. Kadmiumin osoite muutettu. Samalla kun DW ropesta lähti, vapautui paikka myös improssa. Nyt olisi yhdelle halukkaalle siellä tilaa!
10.4 Yksi uusi carmislainen, yksi uusi laumaton.
7.4 Kaksi uutta laumatonta.
2.4 Befalasin lauma pieneni kahdella jäsenellä.
30.3 Uusi hahmo Ederaan, ja uusi UKK-kysymys. Niin ja vastauskin siihen.
28.3 Uusi hahmo Carmikseen.
25.3 Tucci ystävällisesti korjasi leiskassa olleen pikkuvirheen, nyt sen pitäisi olla entistä ehompi etenkin IE:n käyttäjiä ajatellen. Uusi laumaton myöskin. Myöhemmin toinenkin laumaton.
24.3 Theis lopetti improssa, vuoro siirtyi icp:lle ja Theiksen tilalle mukaan tuli Tajime.
21.3 Uusi befalaslainen.
19.3 Kaksi uutta hahmoa Ederaan.
17.3 Uusi laumaton.
16.3 Uusi hahmo Ederaan.
15.3 Pari uutta hahmoa Befalasiin.
13.3 Pari laumatonta löysi uuden kodin Ederasta, ja yksi uusi laumatonkin tuli.
11.3 Pari laumatonta siirretty Ederaan, pari uutta laumatonta (jotka tosin liittyvät Ederaan jahka kasvavat)
9.3 Pari laumatonta siirretty Ederaan, ja yksi uusi neiti sinne.
8.3 Andriaana impro avattu! Myöhemmin uusi hahmo carmikseen. Jopas on kovin puuhakas päivä tänään. Laumattomien tulon rajoittamiseksi tehtiin uusi lauma, Edera, jolle omat alueet foorumiin sekä sivuille asiat ylös.
7.3 Uusi laumaton, yksi hahmo lisätty kuolleiden listalle.
6.3 Uusi laumaton.
4.3 Ammun kohta itteni näiden laumattomien kanssa. Uus sellane.
2.3 Uusi laumaton, yhden hahmosen osoitetta muutettu.
1.3 Uusi hahmo Carmikseen.
23.2 Uusi laumaton.
22.2 Uusi laumaton.
19.2 Yksi uusi laumaton.
18.2 Huh, iso päivitys. Sengalyn siirtyi kuolleiden joukkoon, uusi laumaton sekä sitten Djalalle uusi alfa, Kallo. Parin hahmon osoitteetkin muutettu (Kisyeth, Fealicy)
12.2 Uusi hahmo Djalaan.
11.2 Pari uutta hahmoa, ja yhden hahmon osoitetta muutettu.
7.2 Uusi laumaton.
6.2 Yksi uusi laumaton. Carmiksen alfa on nykyään Kuutamon Nila, ja Djalalle alfaa yhä etsiskellään foorumissa. Yhteispelitys ihan onnistuneesti ohi.
4.2 Uusi djalalainen. Yhteispelityskin pyörähti käyntiin.
28.1 Kaksi uutta hahmoa.
26.1 Kaksi uutta ja hienoa 88x31 buttonia Parsa Tucilta. Kiitos niistä!
22.1 Uusi hahmo Carmikseen sekä Djalaan.
20.1 Kaksi uutta hahmoa, Afueliin ja laumattomiin he.
18.1 Pari uutta hahmoa, laumaton ja Carmis. Illemmalla vielä toinen uusi laumaton.
15.1 Pari uutta laumatonta.
10.1 Uusi afuelilainen.
9.1 Uusi hahmo Carmikseen. Lisätty kysymys UKK-osioon ja muutettu parin hahmon osoitteita.
7.1 Jälleen uusi hahmo Befalakseen.
6.1 Uusi hahmo Befalakseen.
5.1 Uusi laumaton.
1.1 Uusi laumaton, illemmalla Afueliinkin uusi veikkonen.

2005
31.12 Hyvää uuttavuotta kaikille! Uusi djalalainen.
25.12 Uusi hahmo Djalaan taasen.
22.12 Uusi hahmo Djalaan.
21.12 Uusi afuelilainen tuli jepjep.
16.12 Oho, buttoninappi tuli. Image hosted by Photobucket.com
13.12 Uusi Befalas. Se onkin iso lauma jo.
10.12 Uusi Afuel.
9.12 Uusi laumaton, illemmalla uusi befalaskin.
6.12 Uusi hahmo Befalasiin.
5.12 Uusi Djalalainen. Ainiinjoo ihmiset, kun kirjoitatte vieraskirjaan, käyttäkää samaa nimimerkkiä ja pistäkää sähköpostinne myös. Näin tunnistan teidät sieltä, ja on helpompi neuvoa esim. roolipelihahmon sivujen tekemisessä. Illalla hahmosivulle lisäsin tuollaisen "edesmenneet hahmot" kohdan. Jos jonkun tyyppi nyt potkaisee tyhjää, niin vieraskirjaan vain maininta ja pieni selostus tapahtuneesta niin pääseepi tonne.
1.12 Olisi taas aika mailailla ne kuukausimailit.. UKK-linkki tehty.
27.11 Uusi iloinen djalalainen lisätty. Kuutamolla taitaa muuten huomenna olla synttärit. Onnitelkaa häntä siis.
25.11 Uusi afuelilainen.
24.11 Carmikseen jäsen. Illemmalla uusi laumatonkin.
13.11 Befalasin laumaa kartutettu yhdellä jäsenellä.
11.11 Uusi laumaton jälleen.
6.11 Uusi befalasilainen lisätty.
4.11 Uusi laumaton veikkonen tänne loikkimaan lisätty.
26.10 Jälleen kerran uusi hahmo.
25.10 Iloinen veikkonen Carmikselle tuli jeejee.
24.10 Uusi veikko laumattomiin lisäiltiin. Hetkeä myöhemmin kaksi uutta hahmoa viel. Loistavaa.
21.10 Kuutamolle uusi hahmo lisättiin. Sivuja saa tosiaan mainostella laajastikkin, jotta saadaan pelaajia lisää. Muistakaa lukea kaikki kohdat tuolta "liity"-linkistä, jotta hahmosi menee ensi kerralla läpi! Myöhemmin illalla runttasin vielä Djaloihin yhden uuden hahmon.
20.10 Jäniksen kaksi hahmoa lisätty. Tulkaa ihmiset muutkin kuin minä, Kuutamo ja Tucci pelaamaan jo.
19.10 Carmiskin sai alfan, yksi hahmo lisätty siis. Foorumi toimii, tervetuloa kaikki vain pelailemaan. Illemmalla lisättiin lonelian hahmo Black Wish.
17.10 sivuja alettiin värkkäillä uusien omistajien kera. Parsa Tucci teki ulkoasun, jossa kuvina käytettiin Laran ottamia kuvia hänen koirastaan Timistä. Kuutamo laittelee foorumia kuntoon ja Lara sai sivut kyhättyä.
HUOM VANHAT PELAAJAT! Teidän täytyy hyväksyttää hahmonne uudestaan liittymisviekussa ja lukea ohjeistus ennen sitä!


Ulkoasu©Tucci, Kuvan hahmo©Lara