Oletko kiinnostunut pennusta?

Agarwaen-pennut etsivät omakseen harrastustoiminnasta kiinnostunutta ihmistä, joka on innostunut myös rodun eteenpäin viemisestä. Vaikka pentueet suunnitellaankin erityisesti harrastustoimintaa (toko, agility, näyttelyt) silmälläpitäen, myydään pennut ensisijaisesti kotikoiriksi ja rakkaiksi perheenjäseniksi. Mikäli etsit itsellesi kaveria lenkkipoluille ja treenikentille, haluat pitää yhteyttä kasvattajaan ja sitoudut kuvaamaan koirasi (lonkat, kyynärät, polvet, sydän, silmät) aikuisiällä, voit olla etsimäni ihminen.

Pennut kasvavat kotioloissa arjen keskellä. Ne tottuvat ensimmäisen kahdeksan viikon aikana normaaleihin kodin ääniin, uusiin ihmisiin, talouden koiriin, erilaisiin aluistoihin ja ulkomaailman ilmiöihin vuodenajasta riippuen. Tavoitteenani on taata pennulle mahdollisimman hyvä alku tulevaa elämää ajatellen heti sen ensimmäisistä päivistä alkaen.

Mikäli olet kiinnostunut pentueistani, koiristani tai rodusta ylipäätään, ota yhteyttä sähköpostitse laura.pitkanen@agarwaen.org .

Ei pentueita suunnitelmissa.