Sub Menu contents

Tervetuloa!

Perusfaktat

 Perustettu: toukokuu 2005
 Pelaajia: 41
 Hahmoja: 215
 Foorumi: proboards


Laskuri 20.10.-11 alkaen


Ajankohtaista

 >Oheissarjakuva Ultimate Escapade
 >Djala hakee lähettiä & vahtia, sekä muuttuu lahkolaislaumaksi

Andriaana on perinteinen koiraeläinroolipeli, jossa pelaaminen tapahtuu foorumissa. Juoni on melko kliseisesti muodostettu pyörimään hyvän ja pahan kamppailun ympärille. Oman mausteensa siihen kuitenkin antavat Andriaanan omat hienoudet, kuten Lahko ja Puolikuu, sekä muut ryhmät ja laumojen väliset sekasotkut.
Laumoja roolipelissä on kuusi, lisäksi peliin voi ottaa myös laumattoman hahmon, joten hahmollesi löytyy varmasti sija saarelta!

Mikäli olet kiinnostunut liittymään kirjavaan joukkoomme, ole hyvä, ja tutki sivusto huolella lävitse. Toivoisimme, että sinulla olisi edes jonkinlainen käsitys roolipelaamisesta, kenties hieman pelikokemustakin. Mikään mestari ei tarvitse olla, mutta kunhan kärryillä on (ja pysyy).

Andriaanan sivuilta ei luonnollisestikaan saa kopioida mitään. Tekstit, kuvat, ulkoasu ja idea kuuluvat puhtaasti meille ja hahmot pelaajilleen. Kopioiminen on rikos.

Toivon mukaan pidät roolipelistämme! Vieraskirjan puolella saa ihan rauhassa kysellä mieltään askarruttavia asioita, me vastaamme mielellämme. Jos siltä tuntuu, niin tervetuloa vain pelaajakaartiimme, joukkoon mahtuu aina pari lisää!

Lara & Tucci

Andriaanan oheissivustot
- Andri-wiki
Sivustolistaukset

Päivitykset

Päivitysosiossa ei ilmoiteta hahmolistan päivitystä, vaan isommat remontit.

TIEDOTE 18.2.2014 Foorumi on palautettu toimintaan. Lisäinfoa foorumilla.

TIEDOTE 16.2.2014 Proboardsin foorumi on suljettu Probon toimesta. Selvittelemme asiaa, ajankohtiaisimmat tiedot ja kriisipalaverit löytää vaikkapa Facebookin ryhmästä.

25.3.2013 Laumojen tiedot päivitetty. Huomatkaahan muutokset useamman lauman liittymisvaatimuksissa! ~Tucci

9.12.2012 Runsain mitoin muutoksia! Tekstejä kautta sivuston päivitetty, Andri-wiki sekä Joulukalenteri 2012 julkaistu (linkit etusivulla ylempänä). Kuutamo jättäytynyt pois ylläpitotehtävistä. ~Tucci

8.4.2012 Tekstejä päivitelty sieltä täältä ja hahmolista ajantasaistettu. Uusi Andriaana-impro käynnissä! Mayalle jaettu liittymiskirjaan tarkastajatunnus. ~Tucci

22.2.2012 Juoni-sivulle lisätty Lahkosta hitusen kattavampi paketti, joskin pidempi infoteksti puuttuu edelleen. Toivottavasti tästä nyt kuitenkin uudet pelaajat pääsevät vähän paremmin jyvälle Lahkon asioista! ~Lara

12.2.2012 Hahmolistat päivitetty ~Tucci

20.11.2011 Tuli taatusti tehtyä historiaa ja kovan luokan ennätykset, sillä päivän aikana Andriaanaan haki&hyväksyttiin 11 hahmoa! ~Tucci

17.11.2011 Uudelleenilmoittautuminen päättynyt. Hahmolistat päivitetty. Susiklaanin sivut siirretty uuteen osoitteeseen. ~Tucci

4.11.2011 Hahmolista päivitetty ja linkinvaihto Verikansa RPG:n kanssa. Foorumilla tapahtuu tällä hetkellä paljon joten pelaajien kannattaa tsekkailla tiedotusosiota ahkeraan. ~Tucci

20.10.2011 Päivitystauko on ollut niin pitkä että sitä hyviteltiin uudella ulkoasulla, joka on Tuccin tekemä (kuten aina). Ulkoasun virallisempi tarkoitus oli olla myös lahjana uljaalle 20-vuotiselle ylläpitäjä-Larallemme ONNEA JEE!
Itse sivuston päivityksistä en muistakaan mitä päivittelin. Hahmolista ja linkkilista varmasti suurimpia lisäyksiä kokivat. Ja korkkasin täten myös oikeuksiani sivuston webmasterina. ~Tucci

21.3 Hahmolista päivitetty, 200 hahmon raja meni rikki!
Foorumilla ajankohtaista:
- Ederan vartiokaartilaiset saavat lupaa kysymättä liittyä peliin, jossa vieraslaumalaiset ovat tunkeutuneetEderan maille.
- Djalan ja Afuelin uudet järjestelyt.
- Djalan, Afuelin ja Lahkon yhteispeli!
- Lahkon johtoon on nousemassa Koeth Musta.

30.12 Uudet vieraskirjat saatu käyttöön! :) Näitä sopii ihastella ja ihmetellä, toivon mukaan nämä yksilöt toimisivat paremmin kuin Freebok.Myös hahmolista siivottu viimein, historiat päivitelty, karttaa uusittu, lisätty miitti-osio toimivaksi ja tuolle ylijäämä-linkin taakse kaikkea matskua. Vähän joka puolella pikkuistaremppaa vuodenvaihteen kunniaksi.

26.12 HUOMIO! Freebokilla on jokin tekninen ongelma, eikä ylläpito pääse kirjautumaan sisään palveluun. Näin ollen emme voi vastailla vieraskirjaan tai hyväksyä uusiahahmoja ennen kuin tilanne ratkeaa. Koetamme keksiä jotain, jos Freebok ei näytä palautuvan normaaliksi.

1.12

Foorumilla:
- Uudelleenilmoittautuminen
- Gaala 2010
- Miitti!

11.8
Historiikkiä (saaren) päivitelty, samoin hahmolista. Uusia linkkejä ja muutama uljas, uusi kuvapohjakin tarjolla!

15.6
Hahmolista päivitetty.

9.6
Sivuille lisätty Andriaanan tuore kartta ja Ederan kartanon pohjapiirrokset. Myös uusimisia laumojen teksteissä ja alueista kertovissa teksteissä.

FOORUMILLA KATKOS 1.6!
Tucci tekee yllätysmuutoksia Andriaanan foorumille jossain vaiheessa päivää, ja foorumi voi tämän vuoksi olla pidemmänkin aikaa poissa käytöstä.

19.4
Hahmolista päivitetty.

Foorumilla tällä hetkellä:
- Djalan YP-aluevaltausprojekti
- Kesämiitin suunnittelu käynnissä!

8.2
Foorumin uudelleenilmoittautuminen on päättynyt ja niin hahmolista kuin foorumikin on siivottu.
Tarkastakaa, löytyvätkö kaikki hahmonne oikeine osoitteineen ja lahkopisteineen listalta! Puutoksista ilmoitus vieraskirjaan, mukaan hahmon nimi ja lauma, osoitteenmuutoksissa oikea osoitekin.

Paljon hienosäätöä jäi päivityksestä uupumaan, mutta pyrin päivittämään sivujen juoniselostukset yms. ajan tasalle kevään aikana.

Vanhat päivitykset

Ulkoasu©Tucci, Kuvan hahmo©Lara